Visionteknik och AI inom industrin: Varför framtiden inte tillhör tunga blinda robotar – Farshid Harandi – Pass 2

Lyssna till Farshids inspirerande föreläsning om visionteknik och Artificiell Intelligens (AI) inom industrin. Farshid berättar hur pc-baserad visionteknik fungerar, berättar vad tekniken kan göra idag och hur den kan hjälpa oss med automatisering, samt visar exempel. Du kommer efter den här presentationen känna till de fyra olika delarna inom vision system och fått mer kunskap om både traditionell- och AI baserad visionteknik.

  • Datum: 25/11/2021
  • Tid: 23:20 - 11:50 (UTC)
  • Reg. Deadline : 23/11/2021
  • Plats: Lodjan

Registrering:

36 platser kvar
0 deltagare hittills.
Total price kr 0

Relaterade seminarium

Skeppet

Skapa attraktiva miljöer med ljuddesign! med Margareta Andersson & Alexander Kassberg – Pass 2

Margareta Andersson & Alexander Kassberg arbetar med ljuddesign

Pinassen

Digital Innovationshub Västernorrland – Pass 4

Digital Innovationshub Västernorrland ska öka företags och organisationers

Snäckan

Vem ärver vad? med Stefan Wikman – Pass 2

Vem ärver vad? Det du behöver veta för

Behöver du hjälp?

Läs gärna vår FAQ nedan och är de så att de fortfarande inte är glasklart och du har funderingar, tveka inte att slänga iväg ett mail till oss!

Huvudföreläsning med Jonas Eriksson, valfria seminarier under dagen(max 4 st. Se programmet), nätverkarlunch, kaffe med kaka.

I Elite Hotels lokaler. 

Nej, det är ett begränsat antal platser till att närvara vid Jonas föreläsning live i Pinassen. Totalt 170 platser finns, och det är först till kvarn som gäller. Övriga deltagare kommer kunna se föreläsningen via streaming i lokaler bredvid.

Incheckning startar kl. 08:30 och pågår till 08:55. Kl. 09:00 startar Jonas sin föreläsning som pågår till 09:00 – 10:00. Därefter börjar dom olika seminarier som pågår under dagen. Dagen avslutas kl: 14:45.