Plug in- så laddar Västernorrland för ellastbilar. med Anders Eriksson – Pass 4

Den tekniska utvecklingen går i ett rasande tempo. Första eldrivna lastbilen är i testtrafik mellan Göteborg och Jönköping just nu och transportsektorn måste påbörja omställning till klimatsmartare transporter.

Flera aktörer står i startgroparna för att investera i fordon för olika lösningar av el, biodrivmedel eller vätgas. Alla alternativ har en plats och är nödvändiga för att omställningen ska kunna ske.

Handelskammaren Mittsverige och Region Västernorrland har gemensamt tagit fram en rapport för elektrifiering av tunga fordon. Rapporten är gjord utifrån näringslivets behov och några viktiga frågor är identifierade. Vi redogör för några av slutsatserna och talar om det fortsatta arbetet framåt. – Anders Eriksson 

  • Datum: 25/11/2021
  • Tid: 13:50 - 14:20 (UTC)
  • Reg. Deadline : 23/11/2021
  • Plats: Haxan

Registration Deadline Expired!!

Behöver du hjälp?

Läs gärna vår FAQ nedan och är de så att de fortfarande inte är glasklart och du har funderingar, tveka inte att slänga iväg ett mail till oss!

Huvudföreläsning med Jonas Eriksson, valfria seminarier under dagen(max 4 st. Se programmet), nätverkarlunch, kaffe med kaka.

I Elite Hotels lokaler. 

Nej, det är ett begränsat antal platser till att närvara vid Jonas föreläsning live i Pinassen. Totalt 170 platser finns, och det är först till kvarn som gäller. Övriga deltagare kommer kunna se föreläsningen via streaming i lokaler bredvid.

Incheckning startar kl. 08:30 och pågår till 08:55. Kl. 09:00 startar Jonas sin föreläsning som pågår till 09:00 – 10:00. Därefter börjar dom olika seminarier som pågår under dagen. Dagen avslutas kl: 14:45.