Örnsköldsviks arbetsmarknad – Hur vi blir starkare tillsammans, gränsöverskridande samarbete för att attrahera kompetens med Henrik Olsén – Pass 4

15st platser.
I Örnsköldsvik har arbetsgivare, kommun och industrigruppen gått samman och skapat en plattform för att på ett enkelt och tilltalande sätt attrahera kompetens genom att berätta om vår breda och komplexa arbetsmarknad och allt positivt som vi som ort kan erbjuda. Vi berättar mer om vikten av att vara stolt över vår arbetsmarknad och allt unikt som finns i vårt närområde och hur detta kan användas för att rekrytera både nationellt men även globalt.

Föreläsare: Henrik Olsén (Jobba&Lev).

  • Datum: 25/3/2021-25/3/2021
  • Tid: 14:00-14:40
  • Sista dagen för registrering: 24/3/2021
  • Plats: Industrigruppens lokaler (Arken vån 7)

Relaterade seminarium

Pinassen

Rebecka Carlsson – Hållbar utveckling

Hållbar utveckling Hållbarhet har bara börjat och de

Galejan och Skeppet

Rebecka Carlsson – Hållbar utveckling (digital föreläsning)

Hållbar utveckling Hållbarhet har bara börjat och de

Pinassen

7:00 am med Victora Säker – Pass 2

40st platser. Victoria Säker berättar om klädbetjänten 7:00

Industrigruppens lokaler (Arken vån 7)

Vem ärver vad? med Stefan Wikman – Pass 2

15st platser. Vem ärver vad? Det du behöver

Bojerten

America first och Putins vapenskrammel med Peter Hållander – Pass 1

12st platser. En orientering i världens konflikter och

Behöver du hjälp?

Läs gärna vår FAQ nedan och är de så att de fortfarande inte är glasklart och du har funderingar, tveka inte att slänga iväg ett mail till oss!

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi har endast hälften av lokalernas kapacitet bokningsbara. I övrigt finns goda förutsättningar att hålla avstånd. 

Huvudföreläsning med Rebecka Carlsson, som föreläser om Hållbar utveckling, valfria seminarier under dagen(max 4 st. Se programmet), nätverkarlunch, kaffe med kaka.

I Elite Hotels nyrenoverade lokaler i Arken, samt Industrigruppens lokal på våning 7 i Stadsbiblioteken, och i Kempesalen i Kronan. 

Nej, det är ett begränsat antal platser till att närvara vid Rebeckas föreläsning live i Pinassen. Totalt 80 platser finns, och det är först till kvarn som gäller. Övriga deltagare kommer kunna se föreläsningen via streaming i lokaler bredvid.

Incheckning startar kl. 08:30 och pågår till 08:55. Kl. 09:00 startar Rebecka sin föreläsning som pågår till 09:00 – 09:50. Därefter börjar dom olika seminarier som pågår under dagen. Dagen avslutas kl: 15:00.