Mindfulness – en metod för att arbeta snällt på jobbet med bra fokus och för att ha ork kvar efter arbetsdagen, Karolina Sellin – HumanResurs – Pass 3

Metoden bygger på att vara här och nu i det jag håller på med för stunden, inte i möten om fyra timmar eller mail jag skulle ha skickat igår. Genom på att fokusera på det jag kan påverka här och nu kan jag ta kloka beslut som gynnar både mig själv och det företag jag arbetar hos. Man får lära sig att hantera de impulser som uppstår och att inte ge svar baserat på  känslan för stunden utan från det den faktiska frågan är. En metod som gynnar både arbetsliv och privatliv. Karolina Sellin – friskvårdspedagog vid HumanResurs företagshälsa berättar om de kurser hon hållit digitalt under året och vilka resultat de anställda upplevt.

  • Datum: 25/11/2021
  • Tid: 13:10 - 13:40 (UTC+2)
  • Reg. Deadline : 23/11/2021
  • Plats: Håpen

All Tickets Sold!!

Behöver du hjälp?

Läs gärna vår FAQ nedan och är de så att de fortfarande inte är glasklart och du har funderingar, tveka inte att slänga iväg ett mail till oss!

Huvudföreläsning med Jonas Eriksson, valfria seminarier under dagen(max 4 st. Se programmet), nätverkarlunch, kaffe med kaka.

I Elite Hotels lokaler. 

Nej, det är ett begränsat antal platser till att närvara vid Jonas föreläsning live i Pinassen. Totalt 170 platser finns, och det är först till kvarn som gäller. Övriga deltagare kommer kunna se föreläsningen via streaming i lokaler bredvid.

Incheckning startar kl. 08:30 och pågår till 08:55. Kl. 09:00 startar Jonas sin föreläsning som pågår till 09:00 – 10:00. Därefter börjar dom olika seminarier som pågår under dagen. Dagen avslutas kl: 14:45.