Hägglunds tillväxt – att växa med 300 medarbetare på ett år – utmaningen att rekrytera och att få folk i arbete. med Jonas Wikman – BAE – Pass 1

Jonas Wikman är HR-direktör på Hägglunds. Han kommer under seminariet att berätta om de utmaningar det inneburit att ställa om en koloss som Hägglunds från sparlåga till full fart framåt, om att planera och dra igång en storskalig rekryteringsinsats och samtidigt förbereda chefskollektivet på att ta emot alla dessa nya medarbetare och få dem i produktivt arbete. – Jonas Wikman – BAE

  • Datum: 25/11/2021
  • Tid: 10:30 - 11:00 (UTC+2)
  • Reg. Deadline : 23/11/2021
  • Plats: Pinassen

Registrering:

169 platser kvar
1 deltagare hittills.
Total price kr 0

Relaterade seminarium

Skeppet

Skapa attraktiva miljöer med ljuddesign! med Margareta Andersson & Alexander Kassberg – Pass 2

Margareta Andersson & Alexander Kassberg arbetar med ljuddesign

Pinassen

Digital Innovationshub Västernorrland – Pass 4

Digital Innovationshub Västernorrland ska öka företags och organisationers

Snäckan

Vem ärver vad? med Stefan Wikman – Pass 2

Vem ärver vad? Det du behöver veta för

Behöver du hjälp?

Läs gärna vår FAQ nedan och är de så att de fortfarande inte är glasklart och du har funderingar, tveka inte att slänga iväg ett mail till oss!

Huvudföreläsning med Jonas Eriksson, valfria seminarier under dagen(max 4 st. Se programmet), nätverkarlunch, kaffe med kaka.

I Elite Hotels lokaler. 

Nej, det är ett begränsat antal platser till att närvara vid Jonas föreläsning live i Pinassen. Totalt 170 platser finns, och det är först till kvarn som gäller. Övriga deltagare kommer kunna se föreläsningen via streaming i lokaler bredvid.

Incheckning startar kl. 08:30 och pågår till 08:55. Kl. 09:00 startar Jonas sin föreläsning som pågår till 09:00 – 10:00. Därefter börjar dom olika seminarier som pågår under dagen. Dagen avslutas kl: 14:45.