Digital Innovationshub Västernorrland, med Lars Oscarson och Jennie Söderström – Pass 4

Digital Innovationshub Västernorrland ska öka företags och organisationers förmåga till förnyelse genom digital innovation.

 

Lars Oscarson och Jennie Söderström, innovationsledare på Bron Innovation visar på konkreta case och berättar om deras erbjudanden till företag i regionen vid utveckling av nya innovativa tjänster och produkter.

  • Datum: 25/11/2021
  • Tid: 13:50 - 14:20 (UTC)
  • Reg. Deadline : 23/11/2021
  • Plats: Pinassen

Registration Deadline Expired!!

Behöver du hjälp?

Läs gärna vår FAQ nedan och är de så att de fortfarande inte är glasklart och du har funderingar, tveka inte att slänga iväg ett mail till oss!

Huvudföreläsning med Jonas Eriksson, valfria seminarier under dagen(max 4 st. Se programmet), nätverkarlunch, kaffe med kaka.

I Elite Hotels lokaler. 

Nej, det är ett begränsat antal platser till att närvara vid Jonas föreläsning live i Pinassen. Totalt 170 platser finns, och det är först till kvarn som gäller. Övriga deltagare kommer kunna se föreläsningen via streaming i lokaler bredvid.

Incheckning startar kl. 08:30 och pågår till 08:55. Kl. 09:00 startar Jonas sin föreläsning som pågår till 09:00 – 10:00. Därefter börjar dom olika seminarier som pågår under dagen. Dagen avslutas kl: 14:45.